fbpx
Written by REKOR

Ανάρτησε αποτελέσματα η Αττική στα Σχέδια Βελτίωσης

Η πρώτη Περιφέρεια που ανακοινώνει αποτελέσματα στα Σχέδια Βελτίωσης είναι η Αττική, με 82 εγκρίσεις όσον αφορά το Μέτρο 4.1.1, μία έγκριση στο 4.1.3 και 16 απορριφθέντες, ενώ μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται και άλλες Περιφέρειες να έχουν βγάλει πίνακες κατάταξης.

Δείτε εδώ αναλυτικά την ανάρτηση.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση η Περιφέρεια Αττικής δημοσιοποιεί:

  • Πίνακα αιτήσεων που επιλέγονται για στήριξη (Παράρτημα Ι – Πίνακας Δικαιούχων ), ανά δράση. Ο Πίνακας 1 αφορά τη δράση 4.1.1 και περιλαμβάνει ογδόντα δύο (82) επιλέξιμες αιτήσεις που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης στην Περιφέρεια Αττικής συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 5.518.977,32 €. Ο Πίνακας 2 αφορά τη δράση 4.1.3 και περιλαμβάνει μία (1) επιλέξιμη αίτηση που καλύπτεται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης στην Περιφέρεια Αττικής συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 14.684,00 €.
  • Πίνακα αιτήσεων, ανά δράση, που δεν επιλέγονται για στήριξη διότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας (Παράρτημα Ι – Πίνακας Απορριπτόμενων). Ο Πίνακας 3 αφορά τη δράση 4.1.1.
  • Ο υποψήφιος ή ο νόμιμος εκπρόσωπός του, οφείλει να εισέλθει στο Πληροφορικό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ependyseis.gr, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και να ανατρέξει στο «Πρακτικό της Γνωμοδοτικής Επιτροπής» και στο «Έντυπο Γνωμοδότησης Αίτησης Στήριξης» στα οποία περιέχονται τα αναλυτικά αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου και τυχόν ειδικοί όροι.
  • Σύμφωνα με το άρθρο 23 της 13158/28-11-2017, οι υποψήφιοι, των οποίων οι αιτήσεις έχουν συμπεριληφθεί στους ανωτέρω πίνακες, έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής κατά έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999 επί των ανωτέρω αποτελεσμάτων.
  • Η ενδικοφανής προσφυγή ασκείται άπαξ και για τις δύο δράσεις, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μήνα από την επομένη της έκδοσης της παρούσας.
  • Ειδικότερα, η ενδικοφανής προσφυγή υποβάλλεται, αρχικά ηλεκτρονικά μέσω του ΠΣΚΕ, σύμφωνα με σχετικό τυποποιημένο υπόδειγμα, μαζί με οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο (σε μορφή εγγράφου pdf). Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, το έγγραφο της ενδικοφανούς προσφυγής, όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ, υποβάλλεται υπογεγραμμένο από τον υποψήφιο ή το νόμιμο εκπρόσωπό του, συνοδευόμενο από όλα τα κατά περίπτωση σχετικά στοιχεία, στην οικεία ΔΑΟΚ το αργότερο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος μέσω ΠΣΚΕ, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.
  • Κατά την ενδικοφανή προσφυγή ο υποψήφιος πρέπει να προσβάλει το σύνολο των στοιχείων της αξιολόγησης με τα οποία διαφωνεί (επιλεξιμότητα, βαθμολογία, άλλο), όπως αυτά εμφανίζονται στο «Πρακτικό της Γνωμοδοτικής Επιτροπής» και στο «Έντυπο ΑΔΑ: Γνωμοδότησης Αίτησης Στήριξης». Η εμφάνιση της βαθμολογίας στον πίνακα αιτήσεων που δεν επιλέγονται για στήριξη δεν δημιουργεί υποχρέωση καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης και εμφανίζεται μόνο για το ενδεχόμενο υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής κατά του υπολογισμού της. 8. Ενδικοφανείς προσφυγές που υποβάλλονται εκτός των προβλεπομένων προθεσμιών δεν γίνονται παραδεκτές και αρχειοθετούνται χωρίς περαιτέρω εξέταση.

Πηγή: https://www.agronews.gr

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this