fbpx
Written by REKOR

Παράταση για ενστάσεις στα Σχέδια Βελτίωσης μέχρι 18 Μαρτίου

Παράταση μέχρι τις 18 Μαρτίου (16 για κεντρική Μακεδονία και Κρήτη) έλαβαν οι ενστάσεις στα Σχέδια Βελτίωσης, ενώ μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί πάνω από 1.200 προσφυγές στις περιφέρειες που είναι ανοιχτή η διαδικασία.

Ζητήματα με τις ασφαλιστικές ενημερότητες, κομμένα μόρια λόγω καινοτομίας και λάθη των μελετητών, έχουν προκαλέσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε αυτήν την μεγάλη ροή εντάστεων. Στην Agrenda που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ για τις περιπτώσεις που αναμένεται να δικαιωθούν.

Σημειώνεται πως οι περιφερειακές αρχές που βρίσκονται σε περιοχές που είναι ανοιχτή η διδικασία κάνουν λόγο για νούµερο που θα ξεπεράσει τις 2.000. Σε σύνολο 9.458 φακέλων που κατατέθηκαν στις συγκεκριµένες περιοχές, βγαίνει ένα ποσοστό ενστάσεων 20%. Συγκεκριµένα, µέχρι τις αρχές τις τρέχουσας εβδοµάδας είχαν κατατεθεί στο ΠΣΚΕ µη οριστικοποιηµένες αιτήσεις ένστασης σε:

Στο πλαίσιο αυτό με κύριο γνώμονα την πληρότητα της υποβολής αιτημάτων ενδικοφανούς προσφυγής που αφορά το υπομέτρο 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) του ΠΑΑ 2014 – 2020, το υπουργείο αποφάσισε την χορήγηση παράτασης στην προθεσμία υποβολής.

Η παράταση χορηγείται επί των πινάκων αποτελεσμάτων που έχουν ανακοινώσει οι Περιφέρειες και που περιλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα.

 

Περιφέρεια Νέα προθεσμία υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής
Κεντρική Μακεδονία Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020
Κρήτη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020
Στερεά Ελλάδα Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020
Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020
Δυτική Μακεδονία Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020
Θεσσαλία Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

 

Πηγή: https://www.agronews.gr

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this