Προφίλ

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας γεωργικά μηχανήματα που διακρίνονται για την αξιοπιστία, την ποιότητα και την άριστη λειτουργία τους. Οι κύριοι στόχοι μας προσανατολίζονται στη διαρκή εξέλιξη, στην ευημερία του προσωπικού μας και στη συνεχή ικανοποίηση των πελατών.
Χρήστος Δεβετζόγλου / Διευθύνων Σύμβουλος

Με ιστορία που ξεκινάει από το 1945, η εταιρεία  REKOR είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας γεωργικών παρελκόμενων στην Ελλάδα.

Με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα κατασκευής, την άρτια οργάνωση και λειτουργία και την προηγμένη τεχνογνωσία, η εταιρεία έχει εντάξει στη γραμμή παραγωγής της γεωργικά μηχανήματα, όπως σπαρτικές μηχανές, δισκοσβάρνες, άροτρα και καλλιεργητές (ρίπερ).

Παράλληλα, έχει συνάψει ισχυρές και πολύχρονες συνεργασίες, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων της με ψεκαστικά, λιπασματοδιανομείς, σβολοκόπτες, κοπροδιανομείς, πετροσυλλέκτες, πνευματικές μηχανές, χορτοκοπτικά, χορτοσυλλέκτες, και πλατφόρμες.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν εγγύηση και πιστοποιητικά συμμόρφωσης CE.

Η REKOR εδρεύει στο Βαθύλακο Θεσσαλονίκης όπου βρίσκονται και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.000τ.μ. Για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, εντός της έδρας της λειτουργεί οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών και service, με κινητά συνεργεία.

70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

istoriko_NEW_curves

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

christos devetzoglou

Χρήστος Δεβετζόγλου

Διευθύνων Σύμβουλος

savvas_devetzoglou

Σάββας Δεβετζόγλου

Διεθυντής Παραγωγής

tasos_devetzoglou

Τάσος Δεβετζόγλου

Τεχνικός Διευθυντής

ΣΤΕΛΕΧΗ

manos_devetzoglou

Μάνος Δεβετζόγλου

Υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος & Ανταλλακτικών

alexandros_pavlidis

Αλέξανδρος Παυλίδης

Υπεύθυνος Προμηθειών/Εισαγωγών

dimirekor

Δήμητρα Χασταζέρη

Γραμματειακή Υποστήριξη

Μπορείτε να μας βρείτε σε όλη την Ελλάδα μέσω των συνεργατών μας